Gelin Evi Buse kimdir? Büşra Yüzgeç Instagram hesabı

Gelin Evi Buse kimdir? Büşra Yüzgeç Instagram hesabı
SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş gelinin kendi gününde birincilik için yarışacağı zorlu maratona katılan isimlerden biri de daha önce yarışan Buse Yüzgeç oldu. Güzel gelin hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Buse kimdir? Büşra Yüzgeç Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Aslı Hünel'in sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacınıın kameralar önünde ve milyonların karşısında rakipleri ile verdiği mücadelede güzel suınucu da puanlarını vererek finalin kaderini belirliyor. Bu haftaaltınlara kavuşmak isteyen isimlerden biri de daha önce yine burada birincilik için ter döken Buse Yüzgeç oldu. Kendisini hatırlayanlar, anımsayanlar kadar ilk defa görenler de hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Buse kimdir? Buse Yüzgeç Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Gelin Evi Buse kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören isimlerinden biri olması beklenen Buse 26 yaşında ve 4.5 yıllık evli. Bir kız çocuğu annesi. Bursa'da yaşoyor. Daha önce katıldığında rakiplerinin kendisini kıskandığını söylemişti. Beş günlük rekabetteki performanası da merak konusu. binlerce kişi tarafından takip edilen Instagram hesabı @buse.yuzgec'tir. 

gelin-evi-buse-yuzgec

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.