Gelin Evi Cansu Akyüz Kırık kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Cansu Akyüz Kırık kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için yarıştığı programda Cansu Akyüz Kırık da yarışacak. Gelin Evi Cansu Akyüz Kırık kimdir? Instagram hesabı burada

Aslı Hünel'in sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen ve 1000 bölümü aşkın yayın hayatıyla rakiplerine fark atmayı başaran Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Pazartesiden itibaren ödül için yarışacak isimlerden biri Cansu Akyüz Kırık oldu. Kendisine dair pek çok araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Cansu Akyüz Kırık kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Cansu Akyüz Kırık kimdir?

İlk günden son ana kadar yaşanacak rekabete dahil olarak kozlarını oynayacak ve finalde de adını zirveye yazdırmak isteyen Cansu Akyüz Kırık, Gafur Bey ile evli. Tarih öğretmeni ve güzellik uzmanı. Evinde sarı ve siyah detaylar dikkat çekiyor. Girişte eşi ile büyük bir fotoğrafı portre edilmiş şekilde asılı. Kapı girişleri yine siyah. Bunun gibi pek çok detayı Instagram hesabından paylaşan güzel gelinin puanları ve kaçıncı olacağı da merak konusu. @cansu_akyuz006 adresinden takip edebilirsiniz.

23njg23hj2332.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.