Gelin Evi Cansu Yalçınkaya kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Cansu Yalçınkaya kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacı arasında Cansu Yalçınkaya da bulunuyor ve hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. İşte detaylar...

Beş gelinin kendi gününde birincilik için ter döktüğü, evini ve hamaratlıklarını sergilediği yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar sürecek heyecana ortak olmak isteyenler ekran başına kilitlenecek. Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri de Cansu Yalçınkaya oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Cansu Yalçınkaya kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Cansu Yalçınkaya kimdir? Instagram hesabı var mı?

Pazartesi gününden cuma finale kadar marifetlerini sergilemek isteyen gelinler arasında bulunan Cansu Yalçınkaya, verdiği 30'dan fazla kilo ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda bu macerasını ve başarısını sosyal medyada da paylaşıyor. Şu an 85 bine yakın takipçisi var ve en büyük destek onlardan geliyor. Liseden bu yana tanıştığı Cenk Yalçınkaya ile hayatını birleştirdi. Instagram hesabı @cannsuukus'tur.

image-9032186.jpg

image-1825199.jpg

image-4323657.jpg

image-4071434.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.