Gelin Evi Ceren Sübekçi Kembil kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Ceren Sübekçi Kembil kimdir? Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başladı ve yarışmacılar açıklandı. Final gününde sürpriz bir gelinin evin konuk olunacak programa katılacak isimlerden biri de Ceren Sübekçi Kembil oldu. Genç gelin hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Ceren Sübekçi Kembil kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümlük yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Ceren Sübekçi Kembil oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Ceren Sübekçi Kembil kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Gelin Evi Ceren Sübekçi Kembil kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören gelinlerinden biri olarak göze çarpan Ceren Sübekçi programda Çinli gelin konsepti ile seyircilerin karşısına çıkacak. Ali Zafer Bey ile evli. Gümüşova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Düzce'de öğrenci meclisi başkanı da oldu ve şehrini başarıyla temsil ettiği çalıştaylara katıldı. Instagram hesabı @ceren8alizafer'dir.

Gelin Evi Ceren Sübekçi Kembil kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.