Gelin Evi Eda kimdir? Eda Keşçi Instagram hesabı

Gelin Evi Eda kimdir? Eda Keşçi Instagram hesabı
Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve güzel 5 gelinin evlerinde rakiplerini ağırladıkları ve birincilik için mücadele verdikleri zorlu yarışta yer alacak isimler belirlendi. Eda Keşçi de bu haftanın ödül alabilmek için kolları sıvayacak yarışmacıları arasında bulunuyor ve hakkında çok sayıda kişi araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Gelin Evi Eda kimdir? Eda Keşçi Instagram hesabı ha

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve güzel 5 gelinin evlerinde rakiplerini ağırladıkları ve birincilik için mücadele verdikleri zorlu yarışta yer alacak isimler belirlendi. Eda Keşçi de bu haftanın ödül alabilmek için kolları sıvayacak yarışmacıları arasında bulunuyor ve hakkında çok sayıda kişi araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Gelin Evi Eda kimdir? Eda Keşçi Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Eda kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Eda Keşçi aksesuar işi ile uğraşıyor. El işi ürünleri üzerine kurduğu markasıyla müşlterilerine hizmet veriyor. Eşi Serdar Bey ile evli ve Masal adında bir kızı var. Instagram adresi @edaaliblog'dur.

gelin evi eda keşçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.