Gelin Evi Ekin Berfin Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Ekin Berfin Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelin Evi'nin yeni haftası başlıyor. 1000. bölüm heyecanıyla yayınlanacak olan programa katılacak isimler açıklandı ve Ekin Berfin Uçar da onlar arasında bulunuyor. Güzel gelin programda oldukça renkli görüntümlere imza atacak. Kendisi hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Ekin Berfin Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümlük yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Ekin Berfin Uçar oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Ekin Berfin Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Ekin Berfin Uçar kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak programa katılan Ekin Berfin Uçar, Uğur Bey ile evli. Yarışmada bu hafta Roman gelini olarak dikkat çekti ve kendisinin puanları da merak konusu. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

ekin berfin uçar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.