Gelin Evi Elif kimdir? Elif Macun Yaran Instagram hesabı

Gelin Evi Elif kimdir? Elif Macun Yaran Instagram hesabı
SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelin Evi'nde yeni haftanın yarışmacıları belli oldu. Samsun'da gerçekleşecek yeni maratonda yer alacak isimler arasında Elif Macun Yaran da var. Genç yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren hummalı bir araştırma söz konusu. Peki, Gelin Evi Elif kimdir? Elif Macun Yaran Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evinde rakiplerini ağırlayıp puanlarını alacağı programda cuma günü 10 altının sahibi belirlenecek. O isimlerden biri de Elif Macun Yaran oldu ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Elif kimdir? Elif Macun Yaran Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Gelin Evi Elif Macun Yaran kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Elif Macun Yaran 31 yaşında. 2018 yılında eşi ile evlendi. İşletme bölümü mezunu. Samsun'da yaşıyor. Hentbolda oynayan genç yarışmacı gülmeyi, kahkaha atmayı çok seviyor. İnatçı bir yapısı olmasıan rağmen kin tutuan biri değil. Her ortama ayak uydurabiliyor. Şu an özel bir şirkette muhasebcilik yapıyor. Gezmeyi ve alışverişi çok seviyor. Instagram hesabı @mcnelfyrn'dir.


gelin evi elif macun yaran

gelin evi elif macun yaran

gelin evi elif macun yaran

gelin evi elif macun yaran

gelin evi elif macun yaran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.