Gelin Evi Elif Pelteci kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Elif Pelteci kimdir? Instagram hesabı
Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Yarışmacılardan biri de Elif Pelteci oldu. Peki, Gelin Evi Elif Pelteci kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Cuma günü sona eren finalin ardından gözler pazartesiden itibaren yarışacak isimlere çevrildi. Bu hafta evini Aslı Hünel, rakipleri ve milyonlara açacak isimlerden biri Elif Pelteci olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Programın sıkı takipçileri fragman yayınlandığından bu yana da Pelteci'ye yoğun ilgi gösterildi. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Elif Pelteci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelin Evi Elif Pelteci kimdir? 

Bu hafta ödülü evine götürebilmek için yarışacak yarışmacılardan biri olan Elif Pelteci 1984 doğumlu. 38 yaşında. Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun olmuştur. Yusuf Emir, Berk Eren ve Tarık isimli 3 erkek çocuğu annesi. Mesleği hemşire ancak şu an sosyal medyada içerik üretiyor. Eşi ve çocukları da bu anlara eşlik ediyor. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Instagram'da yarım milyona yakın takipçisi vardır. @elifpelteci adresinden takip edebilirsiniz.

elif pelteci

elif pelteci


elif pelteci gelin evi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.