Gelin Evi Feyza kaç puan aldı? 30 Mayıs Pazartesi puanları

Gelin Evi Feyza kaç puan aldı? 30 Mayıs Pazartesi puanları
Joker Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Gelin Evi'nde yeni haftaya başlanıyor. Ankara'da gerçekleşecek mücadelenin ilk gününde yarışacak isim belirlendi. Feyza Biray hafta açılışında rakipleri ve Aslı Hünel'i ağırlayacak. Genç gelinden beklentiler büyük ancak puan konusunda sıkıntılı bir gün yaşanabilir. Peki, Gelin Evi Feyza kaç puan aldı? 30 Mayıs Pazartesi puanları haberimizde.

SHOW TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelin Evi Ankara'dan seyircilerinin karşısına çıkıyor. Beş gelinin pazartesiden cumaya kadar birincilik için yarışacağı zorlu maratonun ilk yarışmacısı da belirlendi. Feyza Biray bugün milyonların önünde evini açacak, çeyizlerinden yemeklerine, takımlarından odalarına kadar birçok kriterle puanlanacak. Kendisinin evi oldukça merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Gelin Evi Feyza kaç puan aldı? 30 Mayıs Pazartesi puanları haberimizde.


 

Gelin Evi Feyza kimdir?

Bu hafta adını birincilik koltuğuna yazdırmak ve 10 çeyrek altını alarak evine dönmek isteyen Feyza Biray Ankara'dan programa katılıyor. Aslen Vanlı. Anaokul öğretmeni. 33 yaşında ve 10 aylık evli. Henüz çocuğu yok. Instagram hesabı @feyzammm'dır.


 




Gözlerinize baktırın

Bugün Aslı Hünel başta olmak üzere dört rakibine karşı birinciliği elde edebilmek adına kapılarını açacak Feyza Biray, verdiği cevaplarla adından söz ettirecek gibi. Armağan'ın 'Sabahlık neden giydiniz?' sorusuna sinirlenen güzel yarışmacı; 'Sizin gözlerinizde sorun var galiba. Gidince bir baktırın' tepkisinde bulundu. Zaman zaman duygusal anların da ayaşandığı programda gerginlik yine had safhada.


 

Feyza kaç puan aldı?

Birçok tartışmanın yaşanacağı bölüm yine nefes kesecek. Bugün evindeki düzenden yemeğe kadar pek çok konuda puanlanacak olan Feyza'yı Nur, Armağan, Saranur ve Neşe değerlendirmeleri ve eleştirileriyle günün nasıl biteceğini belirleyecek. Aslı Hünel ise hafta finalinde notunu açıklayacak. Feyza'nın aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Saranur Hanım: 6 puan

Armağan Hanım: 6 puan

Neşe Hanım: 7 puan

Nur Hanım: 5 puan

Aslı Hünel: 9 puan

Toplam: 33 puan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.