Gelin Evi Filiz, Libas Meltem, Cemile, Zeynep, Ezgi ve Ayşe kimdir? 18-22 Nisan yarışmacıları

Gelin Evi Filiz, Libas Meltem, Cemile, Zeynep, Ezgi ve Ayşe kimdir? 18-22 Nisan yarışmacıları
SHOW TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergileyeceği zorlu mücadelede yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Filiz Karakoç, Cemile Kılıç, Libas Meltem Ezgi ve Ayşe oldu. Peki, Gelin Evi 18-22 Nisan yarışmacıları Filiz Karakoç, Cemile Kılıç, Libas Meltem Ezgi ve Ayşe kimdir? Instagram hesapları ve haklarındaki bilgiler haberimizde.

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin kendi günlerinde evlerine konuk ettikleri rakiplerine karşı verdiği mücadele sonunda bir kişi 15 çeyrek altının sahibi oluyor. Bu haftanın yarışmacıları da oldukça merak konusuydu ve yeni haftanın ardından gözler Filiz Karakoç, Cemile Kılıç, Libas Meltem Ezgi ve Ayşe'ye çevrildi. Kendileri hakkında da araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi 18 Nisan - 22 Nisan yarışmacıları Filiz Karakoç, Cemile Kılıç, Libas Meltem Ezgi ve Ayşe kimdir? Detaylar haberimizde.

Gelin Evi Filiz kimdir?

Haftanın en güzel yarışmacılarından biri olan Filiz Karakoç dijital içerik üreticiliği yapıyor. Bir çocuk annesi. Ankara Porsuklar'dan yarışmaya katılıyor. Rakipleirni geride bırakarak birinciliği elde edeceğine inanıyor. 


Gelin Evi Filiz


 

Gelin Evi Zeynep kimdir?

Bugün başlayacak yeni haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Zeynep Ardıç bir çocuk annesi. Ankara Keçiören'den programa katılıyor. Evinde ağırlayacağı rakipleriyle birlikte Aslı Hünel'i etkileyeceğine inanıyor ve gözü zirvede. 


Gelin Evi Zeynep Ardıç


 

Gelin Evi Libas Meltem kimdir?

Beş yarışmacı arasından adını zirveye yazdırmak isteyen isimlerden biri de Cemile oldu. İki kız çocuğu annesi olan güzel yarışmacı 9 senelik evli. Anne olmayı çok sevdiğini dile getiren Cemile Kılıç, cuma gününde ödülle birlikte eve dönmek amacında.

ayşe

 

Gelin Evi Ayşe kimdir?

Ayşe gelin 39 yaşında. Aslen Artvinli. Ankara Sincan'dan programa katılıyor. 6 aylık evli. Ev hanımı.


ezgi


Gelin Evi Ezgi kimdir?

Ezgi gelin 29 yaşında. Aslen Konyalı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.