Gelin Evi Gizem kimdir? 1060-1064. bölüm yarışmacısı

Gelin Evi Gizem kimdir? 1060-1064. bölüm yarışmacısı
SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar arasında Gizem de bulunuyor. Gelin Evi Gizem kimdir? 1060-1064. bölüm yarışmacısı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Aslı Hünel'in sunuculuğunu üstlenerek izleyicilere ulaştırdığı Gelin Evi'nde 24-28 Nisan yarışmacıları merakla bekleniyordu. Sona eren haftanın ardından yeni isimler açıklandı. Gizem de rakipleri karşısında iddiasını göstererek birincilik ve altınları evine götürebilmek adına yarışacak. Evini milyonların önünde kameralara açacak olan güzel gelin hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirierek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Gizem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Gelin Evi Gizem kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında yer alan Gizem, altınlarla bilrikte evine dönmek istiyor. Rakiplerini geride bırakabilmek için hazır ve oldukça da iddialı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


gelin-evi-1060-1064

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.