Gelin Evi İrem kimdir? İrem Uzunkala Instagram ve Tiktok hesabı

Gelin Evi İrem kimdir? İrem Uzunkala Instagram ve Tiktok hesabı
Joker Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam eden ve her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde 2. hafta başlıyor. Pazartesiden itibaren SHOW TV'de yayınlanacak programda yarışacak isimlerden biri de İrem Uzunkala oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi İrem kimdir? İrem Uzunkala Instagram ve Tiktok hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde evinde ağırladığı rakipleri ve Aslı Hünel'den aldıkları puanlarla birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de İrem Uzunkala oldu. Güzel yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi İrem Uzunkala kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi İrem kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirmek ve evine birincilikle dönmek isteyen isimlerden biri olmayı hedefleyen İrem Uzunkala dobralığı ile ön plana çıkcak gibi görünüyor. Rakininin ev dizaynı sebebiyle onu değil mimnarı tebrik etmesi şaşkınlık yarattı. Tiktok'ta videolarıyla binlerce kişi tarafından tanınmaya başlayan bir isim. 17 binden fazla takipçisi var.

  • Gelin Evi İrem Uzunkala Tiktok hesabı @iremuzunkala
  • Gelin Evi İrem Uzunkala Instagram hesabı @iremuzunkala


gelin evi irem uzunkala

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.