Gelin Evi Melek kimdir? Melek Bulut kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Melek kimdir? Melek Bulut kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı beş gelinin kendi günlerinde milyonların önüne çıkacağı zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı. Melek de onlar arasında yer alıyor. Kendisiyle ilgili birçok kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Melek kimdir? Melek Bulut kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümlük yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Melek Bulut oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Melek Bulut kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Melek Bulut kimdir?

Bu haftanın en dikkat çekici gelinleri arasında yer alan Melek Kaya Bulut, fragmanda; "Varak, varak, varak... Biz böyle nereye varak? Nasıl yorumlayak?"  sözleri ile eğlenceli bir giriş yaptı. Kendisi 28 yaşında. Aslen Karslı. Muhasebe ve finans sorumlusu olarak çalışıyor. 4 yıllık evli ve 1 kız çocuğu annesi. Instagram'da binlerce kişiye ulaştığı, Reels videoları ve paylaşımları ile geniş kitlelere ulaşan Melek Bulut'u @melekkayabulut adresinden takip edebilirsiniz.


gelin evi melek kaya bulut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum