Gelin Evi Melike Karakaş kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Melike Karakaş kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. İlk birincinin belli olmasından sonra yeni bir haftaya merhaba diyen programda yaşanılacak olan heyecan herkesi ekran başına kilitleyecek. Melike Karakaş da yarışacak isimler arasında. Peki, Gelin Evi Melike Karakaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde evinde ağırladığı rakipleri ve Aslı Hünel'den aldıkları puanlarla birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de Melike Karakaşn oldu. Deneyimli yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Melike Karakaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Melike Karakaş kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirmek ve evine birincilikle dönmek isteyen isimlerden biri olmayı hedefleyen Melike Karakaş ICF profesyonel koçluk yapıyor. Network Marketing alanında da çalışıyor. Kumsal adında bir kızı var. Yarşmada ödülü evine götüreceğinden emin. 3 bine yakın takipçisinin bulunduğu hesabını @melikee_karakasss/ adresinden talip edebilirsiniz.

Gelin Evi Melike Karakaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.