Gelin Evi'nde Diana Kazakova sosyal medyayı salladı

Gelin Evi'nde Diana Kazakova sosyal medyayı salladı
SHOW TV'de yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan Gelin Evi'nde heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı beş gelinin kendi evlerinde ağırladıkları yeni haftanın ilk gününde yarışan isim Diana'ydı. Ukraynalı yarışmacı yeni bölüme damga vurmayı ve adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medyada da çok konuşuldu.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başladı. Beş gün boyunca yarışacak isimler Diana, Şeydanur, Melisa, Melike ve İram olarak açıklandı. İlk gün evine gidilecek isim Diana'ydı. Bahçeşehir'in yolunu tutan program ekibi ve yarışmacılar yeni evli gelinin konuğu oldu. Program boyunca güzelliği ile dikkat çekmeiy başaran Diana Kazakova, sosyal medyada da günün en çok konuşulanlarından ve arananlarından biri olarak üst sıralardaki yerini aldı.
 

Saksafonlu karşılama, galoş uyarısı

Programda evlendiği görüntüler de yer alan güzel yarışmacı, 380 bin liralık düğünü ile adeta gövde gösterisi yaptı. Bunun yanı sıra saksafonlu karşılama ve eve giren rakiplerine galoş vermesi de en dikkat çekici noktalardı. Özellikle galoş izleyiciler tarafından olumlu karşılandı. Birçok kişi "Dışarda nereye basıldğı belli olmayan ayakkabılarla eve girilmemeli. Diana en iyisini yaptı" şeklinde görüş bildirdi. Hem Kazakova'nın hem de yarışmanın Instagram hesabına yorum ve beğeni yağı.

Diana gün sonunda 15 puan aldı ve iddialı bir giriş yaparak 20 bin lirayı istediğini gösterdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.