Gelin Evi Rabia Kaymakçı Taş kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Rabia Kaymakçı Taş kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Beş iddialı yarışmacı arasında Rabia Kaymakçı Taş da bulunuyor. Peki, Gelin Evi Rabia Kaymakçı Taş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evinde rakiplerini ağırlayıp puanlarını alacağı programda cuma günü ödülün sahibi belirlenecek. O isimlerden biri de Rabia Kaymakçı Taş oldu ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Rabia Kaymakçı Taş kimdir? Rabia Kaymakçı Taş Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Gelin Evi Rabia Kaymakçı Taş kimdir?

Bu hafta birincilik için yarışacak isimlerden biri olan Rabia Kaymakçı Taş, kendisinin kurduğu bir moda markasını işletiyor. Fizyoterapi ve spor yöneticiliği okudu. Instagram'da gündelik hayatından kesitler paylaşmaktadır. Eşi Mustafa Taş da yine spor ve futbolun içinde. Instagram hesabı @rabiakaymakci'dır.

image-8721799.jpg

image-9657984.jpg

image-8992985.jpg

image-6711958.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.