Gelin Evi Remziye Şeker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Remziye Şeker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. 23-27 Ocak tarihleri arasında yarışacak isimler de açıklandı. Remziye Şeker de onlar arasında bulunuyor. Peki, Gelin Evi Remziye Şeker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümü aşkın yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Remziye oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Remziye Şeker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Gelin Evi Remziye Şeker kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak programa katılan Remziye Şeker, Emre Bey ile 3 yıldır evli. 26 yaşında ve 1 çocuk annesi. Oğlunun adı Muhammed Enes. Bursa'dan yarışmaya geldi. Instagram hesabı @emreremziyeseker'dir. 


remziye-seker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.