Gelin Evi Reyhan kimdir? Reyhan Çamlıbel Instagram hesabı

Gelin Evi Reyhan kimdir? Reyhan Çamlıbel Instagram hesabı
SHWO TV'nin başarılı programı Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş gelinin kendilerine verilen sürede birincilik adına ter döktüğü yarışmada gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Reyhan oldu. Genç yarışmacı elde edeceği zaferle evine ödülle dönmek amacında. Peki, Gelin Evi Reyhan kimdir? Reyhan Çamlıbel Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Aslı Hünel'in sunduğu Gelin Evi'nde 20 Mart Pazartesi günü yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde evini rakipleri ve milyonlara açacağı programda herkes elinden gelenin en iyisini yaparak cuma günü altınları evine götürmek amacında. Reyha Çamlıbel iddiasını ortaya koyarak birincilik içim kolları sıvadı. Evine zaferle dönebilmek adına mücadele verecek güzel yarışmacıyı tanımak isteyenler internette araştırmalarda bulunup sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Reyhan Çamlıbel kimdir? Gelin Evi Reyhan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Gelin Evi Reyhan kimdir?

Pazartesiden itibaren birincilik adına evini milyonların önünde kameralara açacak olan Reyhan Çamlıbel, Kadir Bey ile evli ve 3 erkek çocuk annesi. Instagram hesabı @kadireyhan.camlibel'dir.

reyhan-camlibel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.