Gelin Evi Reyyan Karabatak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Reyyan Karabatak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en popüler yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde final haftası başlıyor. Şanlıurfa'dan sevenlerinin karşısına çıkacak programda bugünden itibaren 10 çeyrek altın mücadelesi verecek isimler açıklandı. Onlardan biri de Reyyan Karabatak oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda kişi tarafından araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Reyyan Karabatak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde evinde ağırladığı rakipleri ve Aslı Hünel'den aldıkları puanlarla birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de Reyyan Karabatak oldu. Güzel yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Reyyan Karabatak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Reyyan kimdir?

Bu hata adından en çok söz ettirmek ve evine birincilikle dönmek isteyen isimlerden biri olmayı isteyen Reyyan Karabatak aslen Hataylı ancak Şanlıurfa gelini. 32 yaşında. Memurluk yapıyor. Lise mezunu gelin 14 senelik evli ve 2 kız sahibi. Üniversiteli olabilmek için sınava girdi. Instagram hesabı @chefreyyan_'dır. Genç yarışmacı Acun Ilıcalı hayranı.

Gelin Evi Reyyan Karabatak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.