Gelin Evi Seçil Kaygun kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Seçil Kaygun kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'nin sevilen yarışması Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında Seçil Kaygun da var. Peki, Gelin Evi Seçil Kaygun kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümü aşkın yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Seçil Kaygun oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Seçil Kaygun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Gelin Evi Seçil Kaygun kimdir?

Bu haftanın en iddialı gelinlerinden biri olan Seçil Kaygun evli ve Amine adında kızı var. Instagram'daki paylaşımları ile bir fenomen haline geldi ve yarım milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Aynı zamanda çeşitli markalarla da iş birliği içerisinde hayata dair ürünlerin tanıtımını yapıyor. Kendisini @secilkaygun adresinden takip edebilirsiniz.

secil-kaygun-geli-evi.jpg
Gelin Evi yarışmacısı Seçil Kaygun

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.