Gelin Evi Şerife kimdir? Şerife Akyüz Instagram hesabı

Gelin Evi Şerife kimdir? Şerife Akyüz Instagram hesabı
Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde bu hafta Samsun'a konuk olunuyor. Karadeniz'in en önemli şehirlerinden birinde puan savaşı verecek gelinler belli oldu ve Şerife Akyüz de bu isimler arasında yer alıyor. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren araştırmalar gerçekleştiriliyor. Gelin Evi Şerife kimdir? Şerife Akyüz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evinde rakiplerini ağırlayıp puanlarını alacağı programda cuma günü 10 altının sahibi belirlenecek. O isimlerden biri de Şerife Akyüz oldu ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Şerife kimdir? Şerife Akyüz Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Gelin Evi Şerife kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Şerife Akyüz 25 yaşında. Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyor. Aslen Konyalı. 1 kız ve 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesi. İstanbul'da doğup büyüdü ancak Samsun'a gelin geldi. Ev hanımı. Eşi esnaf ve kendisi zaman zaman yardıma gidiyor. Instagram hesabı @serifecakyuz'dür. 10 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.


Gelin Evi Şerife

Gelin Evi Şerife

Gelin Evi Şerife

Gelin Evi Şerife

Gelin Evi Şerife

Gelin Evi Şerife

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.