Gelin Evi Sermin kimdir? Sermin Kaya Instagram hesabı

Gelin Evi Sermin kimdir? Sermin Kaya Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunumuyla yayınlanan Gelin Evi'nde yeni bir haftaya merhaba deniyor. 20-24 Mart yarışmacıları açıklandı ve Sermin Kaya da aralarında bulunuyor. Gelin Evi Sermin kimdir? Sermin Kaya Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelin Evi, birbirinden iddialı isimleirn mücadeleisne sahne oluyor. Beş gün boyunca devam eden bölümlerde kendi evlerini rakipelre ve milyonlara açan gelinler aldıkları puanlara göre birincilk için ödülü kazanmak istiyor. Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Sermin Kaya oldu. Genç gelin fragmandaki görüntüleriyle çetin bir yarışmacı olduğunu gösterdi ve kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Sermin kimdir? Sermin Kaya Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gelin Evi Sermin kimdir?

Bu hafta ödülü evine götüreceğinden emin olan Sermin Kaya, Çağlar Bey ile evli. Ece Lina adında bir kız çocuğu annesi. 10 senelik birlikteliğini resmiyete döken geç yarışmacı, yayınladığı videolarla birlikte 10 binden fazla takipçiye sahip. Kendisini @caglarserminkaya adresinden takip edebilirsiniz.

Diğer yandan fragmanda söylediği sözlerin yanı sıra Beyzanur'dan gelen hediyeyi fırlatıp salonu terk etmesi de çok konuşulacak.

sermin-kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.