Gelin Evi Sevilay Orak İmamoğlu kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Sevilay Orak İmamoğlu kimdir? Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunuculuk koltuğunda oturduğu Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Pazartesiden itibaren yeni bölümüyle yayınlanacak ve beş yarışmacının ekranlardaki yerini alacağı programda 10 çeyrek altın mücadelesi verecek isimlerden biri de Sevilay oldu. Haftanın ilk yarışmacısı olarak birincilik için yarışacak genç gelin hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Sevilay Orak İmamoğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde evinde ağırladığı rakipleri ve Aslı Hünel'den aldıkları puanlarla birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de Sevilay oldu. Genç yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Sevilay Orak İmamoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Sevilay kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirmek isteyen yarışmacılardan biri olan Sevilay evine gidilecek ilk isim. Rakiplerini ağırlayacak İmamoğlu, kendisine gelen eleştirilere de zaman zaman sert cevaplar verecek. Fragmanda da bunun esintileri vardı. Aslen Gümüşhaneli. İstanbul'dan programa katılıyor. Hemen hemen 2 senedir de evli. Instagram adresi @sevilay.ork29'dur. Kendisine ait bir de Youtube kanalı var. Burada zaman zaman içeriklerini takipçileriyle paylaşıyor.


Gelin Evi Sevilay Orak İmamoğlu kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.