Gelin Evi Solmaz kimdir? Solmaz Özden Instagram hesabı

Gelin Evi Solmaz kimdir? Solmaz Özden Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların altınları kazanabilmek için yarışacağı zorlu haftada rakiplerini geride bırakmak isteyen isimlerden biri de Solmaz Özden oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Gelin Evi Solmaz kimdir? Solmaz Özden Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümü aşkın yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Solmaz Özden oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Solmaz Özden kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Solmaz kimdir? 

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Solmaz Özden 2012 yılında eşi ile tanıştı. 2018'de ile nikah masasına oturdu ve 4.5 senelik evli. 2019'da Eyman, 2022 yılında ise Arden isimli iki çocuğu doğdu. Kendisi ise 26 yaşında. Sosyal medyada dijital içerik üreticiliği yapıyor. Instagram hesabı @solmazozdn'dir.

solmaz-ozden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.