Gelin Evi Şükran Katırcı kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Şükran Katırcı kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde 27-31 Mart yarışmacıları belirlendi. Buna göre Şükran da birincilik için kolları sıvayacak. Peki, Gelin Evi Şükran Katırcı kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

SHOW TV'de yayınlanan ve Aslı Hünel'in sunduğu Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş gelinin pazartesiden cumaya kadar verecekleri mücadele sonunda altınlarla evlerine dönmek istedikleri programda yine heyecan had safhada olacak. Eşlerin de ekranlarda yerini alacağı yarışma yine nefes kesecek. Bu haftanın yarışmacıları da belli oldu. Şükran da kendi evini kameralar aracılığıyla milyonlara açacak ve ardından puanlarını alarak beşinci gündeki finalde zirvede yer alabilmek adına çaba gösterecek. Peki, Gelin Evi Şükran Katırcı kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.



Gelin Evi Şükran kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirmesi beklenen gelinlerden biri olan Şükran 21 yaşıonda. Aslen Karabüklü. Lise mezunu ve aşçılık yapıyor. Ama şu an ev hanımı. 3 senelik evli ve 1 çocuk annesi. Instagram hesabı @sukran_kuzey_arel'dir.


Gelin Evi Şükran kimdir? Instagram hesabı (27-31 Mart)

Gelin Evi Şükran kimdir? Instagram hesabı (27-31 Mart)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.