Gelin Evi Sümeyra Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Sümeyra Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara gelen ve milyonları televizyon başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. 1000 bölümü geride bırakmanın heyecanının yaşanacağı programda yine birbirinden iddialı gelinler yarışacak. Onlardan biri de Sümeyra oldu. Kendisi hakkında da araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Gelin Evi Sümeyra Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000. bölümle yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Sümeyra Çakır oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Sümeyra Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Sümeyra Çakır kimdir?

Bu haftanın en iddialı gelinleri arasında bulunan Sümeyra Çakır sosyal medya fenomeni. Diğer yandan iş hayatında fotoğrafçılık ve dijital içerik üreticiliği yapıyor. 29 yaşında. Aslen Ordulu. Üniversite mezunu. 5 yıllık evli ve 1 çocuk annesi. Instagram'da yayınladığı gönderiler, fotoğraflar ve videolarla yüz binlerce kişiye ulaşıyor. Şu anda 331 bin takipçisi bulunuyor. Kendisini @serogluuu adresinden takip edebilirsiniz.

Gelin Evi Sümeyra Çakır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.