Gelin Evi Ünzile kimdir? Instagram Hesabı

Gelin Evi Ünzile kimdir? Instagram Hesabı
SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi'nin yeni yarışmacıları belli oldu. Ünzile de onlar arasında bulunuyor ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Şerife Ünzile kimdir? Instagram Hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümü aşkın yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Ünzile oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Ünzile kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Ünzile kimdir? 

Bu hafta birinciliği elde edebilmek adına yarışacak olan Ünzile, Niyazi Bey ile evli.  Ali Yiğit adında bir erkek çocuk annesi. 27-31 Mart tarihleri arasında Gelin Evi'nde yarışacak. Instagram hesabı @unzile_niyazi'dir.

 

336456127_749245006710938_2309890500649088658_n

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.