Gelin Evi Yasemin kaç puan aldı? 17 Mayıs Salı puanları

Gelin Evi Yasemin kaç puan aldı? 17 Mayıs Salı puanları
SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenler tarafından beğeniyle izlenmeye devam eden Gelin Evi'nde yeni haftanın ikinci bölümü başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan programın ikinci gününde yarışacak isim belirlendi. Buna göre Yasemin Doğan Gündüz rakiplerini ağırlayacak ve ardından puanlarını alacak. Genç yarışmacıdan beklentiler büyük. Gelin Evi Yasemin kaç puan aldı? 17 Mayıs Salı puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yeni haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Yayın hayatında 900 bölüme doğru giden başarılı yapımda yarışacak ikinci isim de belli oldu. Buna göre fragmanda yer alan görüntülerde oldukça çetin bir rakip olarak gözüken Yasemin Doğan Gündüz kendisine verilen sürede birincilik için kolları sıvayacak. Peki, Yasemin kaç puan aldı? Gelin Evi 17 Mayıs Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Annemle anamız ağladı

Bugün evinde Aslı Hünel ve rakiplerini ağırlayacak olan Yasemin Gündüz Doğan'ın günü oldukça renkli başladı. Müzik ekibiyle eve giriş yapıldı. Ardından Leyla mutfaktaki dekoru kendince yorumlayarak eleştiride bulundu. Aslı Hünel ve Nur'un bilek güreşi ise eğlenceli anlara sahne oldu. Abiye dahi seçilemeyecek 1 ayda ev dizdiğini dile getiren genç gelin, Nur'un çatal eleştirisi sonrasında ise kırıldı ve "Yorum olarak hoş değil. Espri olabilir" yorumunda bulundu. Aldığı puanlar karşısında ise "Bugünün yarını da var" diyerek gözdağı verdi. Hepsi ve daha fazlası bugün SHOW TV ekranlarında.


gelin evi yasemin gündüz doğan
 

Yasemin kaç puan aldı?

Bugün evindeki düzenden yemeğe kadar pek çok konuda puanlanacak olan Yasemin'i Nur, Sahra, Dilek ve Leyla değerlendirmeleri ve eleştirileriyle günün nasıl biteceğini belirleyecek. Aslı Hünel ise hafta finalinde notunu açıklayacak. Nur'un aldığı puanlar haberimize eklenecek.


 

Gelin Evi Yasemin kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Yasemin 28 yaşında. Aslen Bartınlı. Muhasebe departmanında çalışıyor. Lise mezunu. Ailesine çok düşkün. Taktığı taş nedeniyle eleştirilse de iyi cevaplar vermeyi bildi ve rakiplerine çetin bir yarışmacı olduğunu gösterdi. Instagram hesabı @yasemindogangunduz'dür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.