Gelin Evi Yasemin Tavacı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Yasemin Tavacı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Bin bölümü geride bırakmanın mutluluğunu yaşayacak programın yeni yarışmacıları da belli oldu. Buna göre Yasemin Tavacı, kendi gününde rakiplerinden puan almak ve diğer bölümlerde ise yorum yapıp not vermek için kamera karşısında olacak. Kendisi ile ilgili bilgiler de merak konusu. Peki, Gelin Evi Yasemin Tavacı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000. bölümüyle yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Yasemin Tavacı oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Yasemin Tavacı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Gelin Evi Yasemin Tavacı kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak 1000. bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak Yasemin Tavacı anestezi teknikerliği yapıyor. Sezer Bey ile hayatını birleştirdi. Henüz 5 aylık evli. 24 yaşında. Aslen Ordulu. Programda Hint gelini olarak göründü. Instagram hesabı @yasehlc'dir.

gelin evi yasemin tavacı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.