Gelin Evi Yonca kimdir? Yonca Yanangök Instagram hesabı

Gelin Evi Yonca kimdir? Yonca Yanangök Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş gelinin kendi gününde birincilik için güzel sunucu ve rakiplerini ağırladığı programa katılan isimler açıklandı. Buna göre Yonca Yanangök de altınlar için mücadele edecek. Kendisi hakkında araştırmalar yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Yonca kimdir? Yonca Yanangök Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümlük yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Yonca Yanangök oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Yonca Yanangök kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Gelin Evi Yonca Yanangök kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören gelinlerinden biri olarak göze çarpan Yonca Yanangök 4 aylık evli. Hayatını Celal Yanangök ile birleştirdi. 24 yaşında. İnsan kaynakları alanında çalışıyor ancak şu an ev hanımı. Aslen Yalovalı. Kedileri çok seviyor ve bir anesini sahiplendi. Instagram hesabı @yoncayanangok'tür.

yonca-yanangok

yonca-yanangok


gelin-evi-yeni-hafta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.