Gelin Evi Zeliha kimdir? Zeliha Zevrek kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Zeliha kimdir? Zeliha Zevrek kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Gelin Evi'nin yeni haftasında yarışmacıları açıklandı. Gelinler arasında Zeliha Zeyrek de bulunuyor ve altınları alabilmek için mücadele edecek. Peki, Gelin Evi Zeliha Zevrek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümlük yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Zeliha Zevrek oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Zeliha Zevrek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Zeliha Zevrek kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören gelinlerinden biri olarak göze çarpan Zeliha Zevrek 22 yaşında. Halkla ilişkiler mezunu ancak şu an ev hanımı. Özel sektörde çalıştıktan sorna bıraktı. Aslen Bursa İnegöüllü. 4 aylık evli. Instagram'da ufak çaplı ev videoları ve vlogları çekiyor. Instagram hesabı @zelihazevrek'tir.


zeliha zevrek

zeliha zevrek

zeliha zevrek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.