Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 21 Nisan Cuma

Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 21 Nisan Cuma
SHOW TV'nin sevilen yarışması Gelin Evi'nde bir hafta daha sona eriyor. Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 21 Nisan Cuma puanları haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni hafta sona eriyor. Beş yarışmacının performansıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmada bugün final gerçekleşecek. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonda alınacka her puan kritik önem taşıyor. Kıran kırana rekabet sonunda kimin zirvede yer alacağı merakla bekleniyor. Peki, Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 7 Nisan 2023 Cuma puanları ve altınları kazanan gelin haberimizde yer almaktadır.


 

Gelin Evi'nde bu hafta kimler yarıştı?

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile seyircilerin karşısına çıkan programda bu hafta Emine Rümeysa Yıldız, Melike Kaptan, Kevser Kırbaş Çiçek, Dilan Kumtepeli ve Hilal Coşkun kozlarını paylaştı. Bir hafta boyunca rakiplerini ağırlayan, puanlayan ve zaman zaman eleştiren beş gelinin macerası bugün sona eriyor.


[related-posts id="98822" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="98821" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="98817" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="98815" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="98814" color="bg-primary"][/related-posts]


 

Gelin Evi'nde kim birinci oldu?

Gelin Evi'nde gelinler evlerinin odalarını, yatak odalarını ,salonlarını ve mutfaklarını seyircilere açıyor. Burada zaman zaman gergin anlar yaşansa da eğlence eksik olmuyor. Hafta boyunca veirlen puanlar finalde ise Aslı Hünel'in puanlarıyla birleşiyor ve kazanan açıklanıyor. Birinci belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.