Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 31 Mart 2023 Cuma

Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 31 Mart 2023 Cuma
SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelin Evi'nde yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu mücadelede bugün kazanan açıklanacak. Peki, Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 31 Mart 2023 Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı gelinlerin evini milyonlara açtığı ve hamaratlıklarını sergiledikleri Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha noktalanıyor. Aslı Hünel'in sunumuyla daha da renkli hale gelen yarışmada bugün bir veya puan eşitliğinde iki gelin altınların sahibi olacak. Herkesin iddiası son ana kadar sürecek. Seyirciler de sonuçları ve gün sonundaki sıralamayı merakla bekliyor. Peki, Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 31 Mart 2023 Cuma puanları haberimizde yer alıyor.



Gelin Evi'nde bu hafta kimler yarıştı?

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile seyircilerin karşısına çıkan programda bu hafta Şerife Nur Yüce, ikinci bölümde Ebru Kozan, hafta ortasında Şükran Katırcı, dün Ünzile gelin yarıştı. Bugün ise sırada Rabia var. Ardından puanlar verilecek ve final etabında kazananlar belirlenecek.


[related-posts id="95464" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95472" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95473" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95474" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95475" color="bg-primary"][/related-posts]


 

Gelin Evi'nde kim birinci oldu?

Gelin Evi'nde gelinler evlerinin odalarını, yatak odalarını ,salonlarını ve mutfaklarını seyircilere açıyor. Burada zaman zaman gergin anlar yaşansa da eğlence eksik olmuyor. Hafta boyunca veirlen puanlar finalde ise Aslı Hünel'in puanlarıyla birleşiyor ve kazanan açıklanıyor. Birinci belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.