Gelin Evi'nin Çinli gelini Pan Caiqun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi'nin Çinli gelini Pan Caiqun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Gelin Evi'nde 16-20 Ocak yarışmacıları belli oldu. Buna göre Pan Caiqun da beş gün boyunca ekranda yer alacak. Kendisi hakkındaki bilgiler haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümlük yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Pan Caiqun oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Pan Caiqun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Pan Caiqun kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören gelinlerinden biri olarak göze çarpan Pan Caiqun aslen Çinli. Yayınlanan hafta fragmanı da kendisiyle açıldı ve Aslı Hünel "Çinli gelinimizi bulduk" dedi. Evli ve 2 çocuk annesi olan genç gelin, eşi ile birlikte birçok ülkeye sahne aydınlatma ticareti yapmaktadır. Eşi, firmanın genel müdürüdür. Instagram hesabı @pan_caiqun'dur.

Gelin Evi Pan Caiqun kimdir?

Gelin Evi Pan Caiqun kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.