Gelinim Mutfakta 10 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 10 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta tüm hızı ile sürüyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesine sahne olan programda şakşuka ile birincilik için yarışılacak. Ardından puanlar verilecek. Elde edilecek sıralama haftanın gidişatına da yön verecek. Hamaratlığını göstermek isteyen gelinlerin ve kayınvalidelerin rekabetinin ekranlara geleceği kıyasıya yarışın sonucu merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 10 Kasım Çarşamba kim bir

Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 8'inci dalyaya doğru adım adım gidiliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıya mutfakta hamaratlıklarını konuştukları programda lezzetli yemekler yapılıyor. Ardından da puanlar alınacak. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan zorlu maratonun sonunda herkes çeyrek altını yakasına takabilmek ve final etabı için avantaj sağlamak amacında. Seyirciler de gün sonundaki sıralamayı izleyerek öğrenmek amacında. Kaçıranlar da kazananın kim olduğunu görmek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta 10 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 10 KASIM ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

*************************

Yaren: 18 + 14 = 32
Aslıhan: 11 + 13 = 24

Yeşim: 13 + 20 = 33
Eda: 18 + 11 = 29

*************************


10 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta 797. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Yaren Maden ve Yeşim Öksüz aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.