Gelinim Mutfakta 12 Ekim Puanları Açıklandı! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 12 Ekim Puanları Açıklandı! Kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Bugün de yine kıran kırana bir mücadele yaşanacak. Gelinim Mutfakta 12 Ekim Puanları Açıklandı! Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla seyircileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Beş gün boyunca yaşanan rekabette final öncesindeki son bölüm izleyicilerin karşısına çıkacak. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilecek zorlu günde çökertme kebabı ile birincilik için kollar sıvanacak. Mutfakta da herkes ellerinin hamaratlığını göstermek amacında. Gün sonunda ise sıralama merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 12 Ekim Puanları haberimizde yer almaktadır.

Cansu'dan ağızları açık bırakan sözler

Bugün yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da Cansu'nun sözleri güne damga vurdu. Güzel yarışmacı, eşinin Hadise hayranı olduğunu ve bu sebeple evde televizyon açtırmadığını söyledi. Saçını da sarıya boyattığını ifade etti. Ayrıca yarın bir gün öldüğünde gördüğü son kişinin kendisi olmasını istediğini dile getirdi. Diğer yandan güneş gözlüğü taktırmadığını da anlattı. Beyhan Hanım da "Bunun psikolojik sözleri var" dedi.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Yarışmada ilk iki sırada bulunan yarışmacılar arasında korakor bir mücadele yaşanıyor. Dün 24 puan alan Yeşim, çeyrek altını yakasına takmıştı. Toplamda da 57'ye ulaştı. İkinci basamakta 18 puanlı Tuğba vardı ve kendisini 52'ye yükseltti. Cansu 9, Özlem ise 3 puan alabildi.

Yeşim: 33 + X = X
Tuğba: 34 + X = X

Özlem: 22 + X = X
Cansu: 21 + X = X

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.