Gelinim Mutfakta 12 Kasım Perşembe birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 12 Kasım Perşembe birincisi kim? Puan Durumu
Gelin ve kayınvalidelerin birbirleri ile girdiği kıyasıya mücadelede dördüncü güne girildi. Birbirinden iddialı takımların lezzet rekabeti bugün de sürecek. Gözler ise gün sonunda. Yani puanlarda. Peki, Gelinim Mutfakta 12 Kasım Perşembe birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Gelinlerin tavuklu talaş böreği hazırlayacağı bölümde alınacak sonuçlar da merak konusu. Çeyrek altını kazanacak isim yarın yayınlanacak olan finalde avantajlı konuma geçmek istiyor.  Peki, Gelinim Mutfakta 12 Kasım Perşembe birincisi kim? Puan Durumu ve günün yemeği haberimizde yer almaktadır.


 

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan son bölümünde gelinler arasında yine kıyasıya bir çekişme yaşandı. Kıymalı karnabahar graten ile yarışan yarışmacılar arasındaki puan farkları çok azdı. Gizem hariç! Sadece 5 puan alabilen Gizem, günü sonuncu olarak tamamladı ve büyük bir avantaj kaybetti. Kalan iki günde işi çok zor. İlayda 20 puanla birinci olup çeyrek altını yakasına taktı ve Esra'yı takibini sürdürdü. İkici basamakta ise 18 puan alan Aysun ve Esra vardı. Gizem için artık son şanslar. Aksi takdirde elenecek. 

*************************

İlayda : 32 + 20 = 51
Aysun : 32 + 18 = 50

Gizem : 23 + 5 = 28
Esra   : 37 + 18 = 55

*************************

Gelinim Mutfakta 11 Kasım Çarşamba Puanlama Sonuçları

*************************

11 Kasım Çarşamba Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ İLAYDA
Gelinim Mutfakta 11 Kasım Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ İLAYDA
11 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ GİZEM

*************************

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği tavuklu talaş böreği

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın dördüncü gününde gelinler tavuklu talaş böreği yapacak. Sebze ve etli bir yemek olarak sofralarımızda yer bulan soğan dolması için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Tavuklu talaş böreği tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum