Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da hafta ortası başladı. Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanmaya devam eden programda bugün de yine lezzet dolu bir maraton izleyicileri bekliyor. Herkesin gözü oluşacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı gelinlerin yemeklerini hazırladığı, kayınvalidelerin puan verdiği ve Nursel Ergin'in sunumunu gerçekleştirdiği Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü başlıyor. Her anında rekabet yaşanan ve lezzetin de doruk noktaya çıktığı programın 843. bölümünde yine herkes birinciliği hedefliyor. Yeşim, Damla, Dilek ve Miyase arasındaki mücadeleden kimin galip çıkacağı merak konusu ve bir an önce araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 12 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 12 OCAK 2022 ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Dün yayınlanan haftanın ikinci bölümünde yine kıran kırana mücadele yaşandı. Birinciliği 19 puanla kazanan Yeşim Çalışkan Öksüz çeyrek altının sahibi oldu. Miyase 16 puanla ikinci sırayı alırken Damla 13 puanla üçüncü olarak günü tamamladı. Dilek ise 10 puanla son sırada kaldı. Damla toplamda elde ettiği 33 puanla zirvede.

Damla Saçıkara: 33
Yeşim Çalışkan Öksüz: 27
Miyase Türkel: 27
Dilek Kes: 29


 

12 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.