Gelinim Mutfakta 13 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 13 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen lezzet yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Yarışmacıların çocuklarının da programa renk katacağı bölümde onları bekleyen bir menü hazırlanacak. Gelinlerin puan savaşına dönüşen tat yarışında gözler gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Ekim Salı kim birinci oldu? Hangi gelin çeyrek altın kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta, 13 Ekim Salı günü yayınlanan 552. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya rekabetinde bugün ikinci perde açılıyor. Yarışmacıların yaptığı yemekler sonrası verilecek olan puanlarla birlikte hem günü hem de haftanın kaderi belirlenecek. Hafta sonunda birincilik hedefleyen dört masının da hedefi çeyrek altını kazanmak. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Ekim Salı kim birinci oldu? Hangi gelin çeyrek altın kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Günün yemeği mini hamburger ve fırında patates

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ikinci gününde gelinler mini hamburger ve fırında patates yapacak. Çocuklara hitape den, yetişkinler tarafından da tercih edilerek sofralarımızda yer bulan mini hamburger ve fırında patatesi ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. mini hamburger ve fırında patates tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.

Evde hamburger tarifi videolu anlatım





Fırında Patates yapılışı videolu anlatım



Gelinim Mutfakta mini hamburger ve fırında patates malzemeleri


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

*************************

İlayda  : 22 + 13 = 35
Zeynep : 19 + 14 = 33

Aysun   : 11 + 16 = 27
Nurcan : 15 + 18 = 33

*************************

Gelinim Mutfakta 13 Ekim Salı Puanlama Sonuçları

*************************

13 Ekim Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ NURCAN
Gelinim Mutfakta 13 Ekim Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ NURCAN
13 Ekim Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ İLAYDA

*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.