Gelinim Mutfakta 15 Aralık Salı puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 15 Aralık Salı puan durumu! Bugün kim birinci oldu?
Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideleri ile ekranlara renk katan Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Cuma günü 500 bölümü devirecek olan yarışmada beş altın bilezik mücadelesi daha da anlamlı ve izleyicileri de ekran başına kilitleyecek. Sofralara lezzet getiren, seyircilerini de mutlu eden Gelinim Mutfakta'da gün sonu da merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Aralık Salı kim birinci oldu? 15 Aralık Salı puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Haftanın beş günü boyunca kendilerine verilen süre ve malzemelerle birlikte en çok puanı alabilmek adına mücadele veren gelinler ve onların kayınvalideleri arasındaki rekabette yeni bir gün daha ekranlara taşınıyor. Dün başlayan yeni haftanın ardından alevlenen rekabet devam edecek. Yeni günde heyecan yine had safhada olacak. Gelinler alacakları, kayınvalideler ise verecekleri puanlarla birlikte günün kaderini belirleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Aralık Salı kim birinci oldu? 14 Aralık Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.


 

Dün neler yaşandı?

Yarışmanın dün yayınlanan 596. bölümünde gelinler yağ mantısı hazırlayarak kayınvalidelerin karşısına çıktı ve Onur Büyüktopçu'dan puanlarını aldı. Geçen haftanın birincisi Gizem haftaya 15 puanlık bir giriş yaparak ikinci oldu. Bu sırayı İlayda ile paylaştı. İki güzel yarışmacının 6 puan önünde yer alan Aysun ise çeyrek altını yakasına taktı. Yeni yarışmacı Hülya 11 puanla sonuncu oldu ve kötü bir başlangıca imza attı.

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği dalyan köfte

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki ikinci yemek dalyan köfte oldu. Muğla yemeği olarak karşımıza çıkan bu lezzet için mutfağa girerek ellerinin hamaratlığını göstermek isteyen gelinler, gün sonunda da çeyrek altını yakalarına takmayı hedefliyor. Kıyasıya bir yarış içerisine girecek olan yarışmacılar, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı elde etmeyi istiyor. Dalyan köfte tarifi, malzemeleri ve yapılışı için bu sayfada yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Hülya Özdemir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.