Gelinim Mutfakta 16 Ekim Cuma birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 16 Ekim Cuma birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugün tatlı hazırlayacak olan gelinler alacakları puanlarla birlikte kaderlerini belirleyecek. Yarışmacıların kendilerine verilen yemekleri yapabilmek adına verdiği mücadele ve kayınvalidelerin gelinlerinin tabağını bulma çabası ile rakipleri için belirledikleri puanlar neticesinde sıralama oluşuyor. Gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Ekim Cuma birincisi kim? Çeyrek altını hangi gelin

İddialı gelinlerin ve kayınvalidelerin kıyasıya rekabetinde haftanın beşinci günü geldi. Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümünde heyecan yine tavan yapacak. Alınacak her puanın altın değerinde olduğu ve gün birincisini belirlediği programda gelinler tatlılarını hazırlayacak, kayınvalideler puan verecek. Kritik bir eşikten geçecek olan yarışmacıların tek hedefi birinciliği elde etmek. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Ekim Cuma kim birinci oldu? Hangi gelin çeyrek altın kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Günün tatlısı Kıbrıs Tatlısı

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Ancak bugün son gün olması nedeniyle tatlı yapılacak. Gelinler kendilerine verilen sürede melzemeleri dahilinde mutfağa girerek en iyi lezzete imza atmak istiyor. Kıbrıs'a ait tatlı ile hoş bir seda bırakmak amacında olan gelinlerin mücadelesi yine nefes kesecek. Yarışmayı takipe den ev hanımları tarafından arştırılan Kıbrıs tatlısı ile ilgili malzeme, tarif ve yapılış bilgilerini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.