Gelinim Mutfakta 17 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Günün yemeği ve çeyrek altını kazanan gelin

Gelinim Mutfakta 17 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Günün yemeği ve çeyrek altını kazanan gelin
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü bölümü ekranlarda. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin yarışında bugün de kıyasıya bir yarış yaşanacak. Mutfağa girecek gelinlerin gün sonundaki performansları da merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 17 Eylül puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelin ve kayınvalidelerin lezzet savaşı bugün de sürüyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü de heyecan dolu. Gelinler arasındaki puan mücadelesi, odada birbirleri arasında tartışan kaynvalidelerin yorumları ile birleşiyor ve eğlenceli dakikalar izleyiciler buluşuyor.Peki, Gelinim Mutfakta 17 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Günün yemeği ve çeyrek altını kazanan gelin haberimizde yer alıyor.
 


GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ GELİN KİM OLDU? 17 EYLÜL PERŞEMBE

Gelinim Mutfakta'nın bugün yayınlanacak olan 534. bölümünde gelinler kollarını sıvayarak kendilerinden istenen yemekler için ocaklarının altını açacak. Verilen süre boyunca ellerinden gelenin en iyisini yaparak puan savaşı verecekler. Kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'nun puanları ve yorumlarıyla birlikte güne nokta konulacak. Gelinim Mutfakta 17 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alacak.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

GELİNİM MUTFAKTA 17 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜN BİRİNCİSİ 

Gelinim Mutfakta 17 Eylül Perşembe Toplam Puanları

İlayda 5 5 1 5 4 20
Miray 2 2 5 2 5 16
Ayşe 2 1 1 1 3 8
Zeynep 1 3 1 3 1 9

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.