Gelinim Mutfakta 18 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Gelinim Mutfakta 18 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni sezonun ilk haftası sona eriyor. Onur Büyüktopçu ile başlayan sezonda dört gelin bu kez cevizli hurmalı sarma için yarışacak ve ardından finale geçilerek puanlar verilecek. Bir gelin ve kayınvalide elenirken diğeri de beş altın bileziğin sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Detaylar haberimizde.

Yepyeni sezonu ile pazartesiden itibaren ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta'da ilk hafta tamamlanıyor. Dört gün boyunca yaptıkları yemeklerle puanlarını toplayan gelinler bugün de en yüksek notu elde edip birinci olabilmek ve beş altın bileziği kollarına takmak istiyor. Bunun için ise işleri çok zor ve meşakkatli. Yapacakları cevizli hurmalı sarma sonrasında kayınvalidelerin haftanın kaderini belirleyeceği yarışmada herkes nefeslerini tuttu ve sonuçları bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? İşte detaylar...


Gelinim Mutfakta hakkında

Gelinim Mutfakta’da birbirinden iddialı gelinler, kendilerine ayrılan sürede günün yemeğini yapmaya çalışacak. En güzel yemeği yaparak kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin, günün birincisi olarak çeyrek altın almaya hak kazanacak. Haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziği koluna takacak. En düşük puanı alan gelin de yarışmaya veda edecek.


Gelinim Mutfakta puan durumu

Yarışmada final öncesindeki son durum da merak konusu. Altına en yakın isim merakla bekleniyor. Diğer yandan kazanabilecek isim her an değişebilir. Günlere göre puanlar şu şekilde,

14 Eylül Pazartesi
*************************
İlayda : 16
Miray : 16

Ayşe : 10
Zeynep : 22
*************************

15 Eylül Salı
*************************

İlayda : 16 + 14 = 30
Miray : 16 + 14 = 30

Ayşe : 10 + 18 = 28
Zeynep : 22 + 13 = 35
*************************

16 Eylül Çarşamba
*************************

İlayda : 30 + 11 = 41
Miray : 30 + 14 = 44

Ayşe : 28 + 19 = 47
Zeynep : 35 + 16 = 51
*************************

17 Eylül Perşembe
*************************

İlayda : 41 + 20 = 61
Miray : 44 + 16 = 60

Ayşe  : 47 + 8 = 55
Zeynep : 51 + 9 = 60
*************************


Gelinim Mutfakta'da kim kazandı? Kim elendi?

Dört yarışmacı arasındaki yarışta puanlar birbirlerine çok yakında. İlk sırada yer alan İlayda da son basamaktaki Ayşe de altınları koluna takabilir. Bu sebeple heyecan daha da artacak. Birinci ve elenen açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.