Gelinim Mutfakta 2 Aralık Çarşamba puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 2 Aralık Çarşamba puan durumu! Bugün kim birinci oldu?
Kanal D'nin lezzet ve eğlence dolu yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinin kıran kırana devam ettiği günde yine herkesin gözü gün sonunda oluşacak sıralamada çeyrek altını kazanacak kişide. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Aralık Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını hangi gelin taktı? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara taşınan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Dört takımın kıyasıya mücadelesinde yine nefesler tutulacak. Ekranları başına geçecek olan izleyiciler de gün sonunda oluşacak puan tablosunu merak ederek öğrenmek istiyor. Gelinler ellerini, kayınvalideler ise damaklarını çalıştırarak bu yarışa ortak olacak. Birinci ise Onur Büyüktopçu'nun vereceği puanlar sonrasında açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Aralık Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını hangi gelin taktı? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Dün neler yaşandı?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmasındaki lezzet ve rekabet rüzgarında dün haftanın ikinci günü geride kaldı. Pazartesi İlayda'nın birinciliğinin ardından dünün nasıl biteceği merak konusuydu. Geçen haftanın birincisi Gizem rakibelerini geride bırakarak çeyrek altını yakasına taktı. 18 puan alan Sancaktar'ı 16 puanla takip eden Aysun ve İlayda ikinci sırada yer aldı. Nurcan ise 9 puanla son sıraya demir attı. Eğer bugün de aynı performansı sergilerse eleme için en güçlü aday konumuna gelecek.


İlayda : 23 + 16 = 38
Gizem : 16 + 18 = 34

Aysun  : 17 + 16 = 33
Nurcan : 5 + 9 = 14

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği etli pırasa dolması

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın üçüncü gününde gelinler etli pırasa dolması yapacak. Sebze yemeği olarak sofralarımızda yer bulan etli pırasa dolması için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Etli pırasa dolması tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Nurcan Çonkuroğlu:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.