Gelinim Mutfakta 20 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 20 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu
Televizyon ekranlarının vazgeçilmez yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni gün heyecanı başlıyor. Gelinler arasındaki rekabetin kayınvalidelere de sirayet ettiği ve günün en çok puanını alabilmek adına mücadele verildiği günde gözler puan tablosuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Ekim Salı birincisi kim? Hangi gelin çeyrek altın kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonunda Onur Büyüktopçu ile yoluna devam eden Gelinim Mutfakta'nın ikinci gününe gelindi. Dün başlayan yeni haftada ilk gün Zeynep Gökçe Kalyoncu çeyrek altını yakasına takarak beş altın bilezik sonrasında önemli bir giriş yapmıştı. Bugün de hedefi bunu devam ettirmek. Diğer yarışmacılar ise kendileri adlarını ilk sıraya yazdırarak günü zaferle kapatmak için çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Ekim Salı birincisi kim? Hangi gelin çeyrek altın kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan 576. bölümünde gelinler alinazik yaptı. Gaziantep yöresine ait yemekle kayınvalidelerin karşısına çıkan yarışmacıların puanları da belli oldu. Buna göre Zeynep Gökçe Kalyoncu 21 puanla zirvede yer aldı. İkinci sırayı 15 puanla Didem Nergiz ve İlayda Doğan Arslan paylaştı. Aysun Kuşatan ise 10 puanla sonuncu oldu.

Gelinim Mutfakta Didem Nergiz


Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir


 

Günün yemeği hangel

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ikinci gününde gelinler hangel yapacak. Kars yemeği olarak sofralarımızda yer bulan hangel için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Hangel tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.