Gelinim Mutfakta 20 Kasım Puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 20 Kasım Puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni haftasındaki ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugün sıralamanın en üstündeki isim merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 20 Kasım puanları haberimizde.

Milyonların karşısına çıkan bölümleri ile Kanal D ekranlarında uzun süredir yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir hafta başlıyor. Dört gelin eve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilecek günde yine eğlence dolu anlar yaşanacak ancak gerginlikler de var. Peki, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 20 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer almaktadır.

Aleyna kayınvalidesini bayılttı!

Bugün yayınlanacak olan bölümde Aleyna için yayınlanan bir video gündeme bomba gibi düştü. Genç gelin, bir villayı çok beğendiğini söyleyerek kayınvalidesinin karışamayacağını dile getirdi. Hacer Hanım ise buna tepki gösterdi ve "Oğlumun yakasını bırak artık" diye söylendi. Ardından da bayıldı. Korku dolu anlarda herkes oldukça endişeliydi ve neler olacağı merak konusu haline geldi.

Gelinim Mutfakta'da kimler birinci oldu?

Haftanın ilk bölümünde yarışacak gelinler, kendilerine verilen sürede elindeki malzemelerle birincilik mücadelesi içine girecek. Süre sonunda en çok puan alan takım günü şampiyon tamamlayacak ve ardından da çeyrek altını yakasına takacak. Gelinim Mutfakta 20 Kasım Pazartesi puanları açıklandıktan sonra haberimize ekleencektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.