Gelinim Mutfakta 22 Eylül Salı birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 22 Eylül Salı birincisi kim? Puan Durumu
Dün yeni haftasın başlayan Gelinim Mutfakta'da ikinci gün heyecanı yaşanıyor. Bugün mutfağa girecek ve mangalda anne köftesi yapacak olan gelinler en yüksek puanı alabilmek için hünerlerini sergileyecek. Gözler ise gün sonundaki sıralamada. Yani puan durumunda. Pek, Gelinim Mutfakta 22 Eylül Salı birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor...

Pazartesiden cumaya hem eğlendiren hem yemek konusunda alternatifler sunan hem de ekranları renklendiren Gelinim Mutfakta'da yepyeni bi gün başlıyor. Dünü unutan gelinler bugün çeyrek altın mücadelesi için kollarını sıvayacak. Zeyneo Gökçe Kalyoncu'nun birinciliği ile sona eren günün ardından mutfağa girecek olan gelinlerin performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Eylül Salı birincisi kim?  Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


Günün yemeği mangalda anne köftesi

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen programda gelinler dün Antakya yöresine ait kaytaz böreği yapmıştı. Lahmacunu da andıran ve çok lezzetli bir tat olan kaytaz böreği ile kayınvalidelerin karşısına çıkan gelinlerin bugün yapması gereken yemek ise mangalda anne köftesi oldu. Yarışmada yarışan isimler kadar izleyicilerin de araştırdığı mangalda anne köftesinin yapılışı, malzemeleri ve tarifini buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.
 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip hafta içerisinde moralli bir şekilde istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dünün puan durumu şu şekildeydi;
*************************
İlayda : 19
Zeynep : 21

Ayşe : 11
Sinem : 13

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.