Gelinim Mutfakta 22 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 22 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olacak zorlu rekabetin ilk gününde yine kıyasıya rekabet ekranlara taşınacak. Hazırlanacak içli dışlı köfte kayınvalideler ve sunucu tarafından oylanacak. Ardından da sıralama açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Bu hafta sunuculuğunu Ezgi Sertel'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Yarışacak gelin ve kayınvalideler en yüksek puanları elde ederek haftanın ilk gününde çeyrek altını yakasına takmak istiyor. Hazırlanacak yemek, verilecek puanlar ve girişilecek mücadele seyirciler tarafından ilgiyle seyredilecek. Gerginliğin, eğlencenin, hüznün ve komedinin yer aldığı ve rekabetin bitmediği yarışmada ilk günün sıralaması merak konusu. Bilindiği üzere geçen hafta eleme yapılmamıştı ve bugün aynı yarışmacılar boy göstermeye devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de bugüne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

GELİNİM MUTFAKTA 22 KASIM PAZARTESİ PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Miyasae:


22 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Yeşim Öksüz ve Aslıhan Yiğit aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.