Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Salı Puanları (Kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı?)

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Salı Puanları (Kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı?)
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni sezon tüm hızı ile devam ediyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin amansız yarışına sahne olan programda bugün de puan savaşı yaşanacak. Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanan programda bugün pasta hazırlanacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Salı Puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mutfaklarında gösterecekleri marifetlerin ardından kayınvalideleri ve güzel sunucunun puanladığı yemekler birinciyi belirleyecek. Yeni sezonun ilk bölümünde biirncilik elde etmek isteyen 4 gelinin arasından hangisinin birincilikle evine döneceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Salı Puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos 2022 Salı puanları

 5. sezon bölümleri ile heyecanın yaşanmaya devam edeceği Gelinim Mutfakta'da Tuğba, Emel, Berna ve Sibel yarışacak. Bir yarışmacı bugün çeyrek altını alarak ilk günü zaferle tamamlayacak. Günün puanları açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

Emel:
Tuğba:
Sibel:
Berna:


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Tuğba, Emel, Berna ve Sibel'in yeteneklerini sergileyerek birinci olabilmek adına çaba gösterecekleri yeni bölümde en çok puan alacak isim çeyrek altını yakasına takarak yarına başlayacak. Diğer yandan beş bileziğe de yaklaşmış oalcak. Günün kazananı açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.