Gelinim Mutfakta 23 Eylül Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 23 Eylül Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasınde sergilenecek performanslar yarışmacıların kaderlerini direkt etkileyecek. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Eylül Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin büyük rekabetine sahne olacak programda herkesin amacı en yüksek puanı almak. Kayınvalidelerin gelinlerinin tabaklarını bulabilmek için uğraş verdiği, gelinlerin ise kendilerine verilen sürede belirlenen yemek için kollarını sıvadığı yarışmada gözler yine gün sonuna çevrilecek. Yani sıralamaya. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Eylül Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Günün yemeği tavuklu ve sebzeli noodle

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen programda gelinler dün mangallda anne köftesi yapılmıştı. Oldukça lezzetli bir yemeği ellerinden geldikçe yapmaya çalışan gelinler için kayınvalideleri verdikleri puanlarla sıralamayı belirledi. Bugünün yemeği de merak ediliyordu ve fragmanda açıklandı. Kısa sürede hazırlanması ile büyük pratiklik yaratan noodle, tavuk ve sebzeli olarak yapılacak. Verilen malzemeler ve tarifler ışığında gelinlerin performansı da merak konusu. Tavuklu ve sebzeli noodle tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip hafta içerisinde moralli bir şekilde istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dünün puan durumu şu şekildeydi;
*************************
İlayda : 19 + 9 = 28
Zeynep : 21 + 22 = 43
Ayşe : 11 + 19 = 30
Sinem : 13 + 13 = 26
*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.